Πολιτική Τιμών

Πολιτική Τιμών
Οι τιμές των προιόντων που διατίθενται στο slippersyfantidis.gr είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και σε ευρώ. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης συναλλάσσεται με το κατάστημα με τιμολογιακές συνθήκες που ισχύουν κατά το χρόνο της παραγγελίας, ανεξάρτητα από το εάν αυτές μεταβλήθηκαν μεταγενέστερα.

Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής των προιόντων εάν αυτά είναι ελαττωματικά ή εάν δεν είναι το σωστό νούμερο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το κατάστημα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εμάς και γίνεται μόνο μέσα του συνεργαζόμενου φορέα (Γενικη Ταχυδρομικη) με χρέωση παραλήπτη. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. Είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με το κατάστημα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επιστροφή για την καλύτερη διευκόλυνσή σας. Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προιόντων μόνο για μία αλλαγή.

Το slippersyfantidis.gr δέχεται αίτημα από τον αγοραστή για επιστροφή χρημάτων μόνο στην περίπτωση που το προιόν είναι ελαττωματικό.

Item added to cart.
0 items - 0.00
1